Winkelinrichting

Winkelinrichting

Vandaag de dag beginnen de meeste (potentiële) kopers hun zoekopdracht op het internet. Ondanks dat, wil jij als ondernemer natuurlijk dat jouw winkelinrichting voor de offline bezoekers een unieke eerste indruk is. Sterker nog, hoe kun je er juíst voor zorgen dat een bezoek aan jouw fysieke winkel het visitekaartje van je onderneming is en tegelijkertijd zorgt voor de unieke beleving die webshops moeilijk kunnen bieden?

Juist! Door complete winkelinrichting op maat waar over na gedacht is. En dat kunnen wij van Van Abbevé Hout & Interieur voor je realiseren.

Contactinformatie

Winkelinrichting Haarlem en omstreken

Van Abbevé is een meubelmakerij en projectinrichter gespecialiseerd in het ontwerpen van en adviseren in de inrichting en het interieur van kantoren en horecagelegenheden, maar ook winkels. Omdat jouw winkel natuurlijk anders is dan alle andere winkels in Haarlem en omstreken, moet de sfeer en uitstraling ook uniek zijn. Om die reden is het dan ook niet gek dat je advies op maat wenst voor jouw winkelinterieur inrichting. Gelukkig ben je bij ons op het juiste adres.

Winkelinrichting door Van Abbevé Hout & Interieur

Bij Van Abbevé Hout & Interieur zijn de mogelijkheden op het gebied van winkelinrichting eindeloos. Dit komt mede door het gebruik van vele verschillende materialen. Elke ruimte is dan ook op verschillende manieren en met verschillende opstellingen in te richten. Deze verschillende materialen zorgen niet alleen voor talloze mogelijkheden, maar ook voor een persoonlijke en industriële touch. Industrieel interieur in combinatie met optimaal comfort en gebruiksgemak: daar gaan we voor.

Winkelinrichting steigerhout

Het gebruik van steigerhout is mateloos populair. Wij vinden het dan ook een mooi materiaal om mee te werken. Niet alleen omdat het een trend is, maar ook omdat wij een passie hebben voor natuurlijke materialen. In combinatie met onze passie er ervaring zorgt dat ervoor dat alles op maat mogelijk is, de meubels ergonomisch goed in elkaar zitten én de industriële winkelinrichting stoer en stijlvol oogt.

Allerlei soorten winkelinrichting

Met onze totaalinrichting hebben wij veel verschillende winkelprojecten mogen doen. Van winkels in kleding en schoenen tot een ambachtelijke kaasspeciaalzaak. We komen jouw sfeer en cultuur proeven en vertalen dit in dé kledingwinkel inrichting die daarbij past.

Van Abbevé Hout & Interieur:

  • Verschillende materialen
  • Unieke touch door gebruik van persoonlijke toevoegingen
  • Compleet voor jou op maat
  • Een stoere en industriële stijl
  • Ergonomisch, comfortabel, stijlvol én kwalitatief

Dus wil jij er ook voor zorgen dat winkelen in jouw fysieke winkel een daadwerkelijke beleving is? Neem dan zeker contact met ons op over de mogelijkheden van winkelinrichting op maat. Niets is ons te gek!