Projectinrichting

Projectinrichting

Of je nu eigenaar bent van een charmant eetcafé of groot restaurant, hoofd bent van een grote bank of je eerste kantoor in moet richten: projectinrichting is niet niks. Want wie ziet er nog meer op tegen de planning, of de onderdelen van het interieur wel bij elkaar passen en de verschillende leveranciers met verschillende levertijden?

Juist, dat begrijpen we! Want bij Van Abbevé Hout & Interieur bieden wij projectinrichting op maat, waarmee we je gehele inrichting van A tot Z uit handen nemen. Naar jouw wens, op jouw manier. Ons werk.

Contactinformatie

Industriële projectinrichting

Van Abbevé Hout & Interieur – ook wel bekend als projectinrichting in Haarlem en omstreken – is niet alleen leverancier, maar ook maker van de industriële design meubels uit de webshop (www.zooff.nl). Industriële projectinrichting is onze passie. Dat zie je terug in de vele verschillende (natuurlijke) materialen die wij gebruiken in alle meubels en accessoires. En wist je dat wij jouw meubels een persoonlijke touch kunnen geven? Door t-shirts, geliefde lp’s, vlaggen of andere persoonlijke attributen in het tafelblad te versmelten middels een epoxy laag, is jouw inrichting hét visitekaartje van je onderneming.

Maatwerk projectinrichting

Maatwerk projectinrichting is voor ons een uitdaging én passie tegelijk. Door onze kennis, ervaring én de vele materialen is vrijwel alles mogelijk. Niets is ons te gek op het gebied van projectinrichting. Het totale aanbod van tafels, bureaus en stoelen, maar ook lampen en accessoires, zorgt ervoor dat je bij maatwerk projectinrichter Van Abbevé Hout & Interieur absoluut aan het juiste adres bent. Nogmaals, niets is ons te gek en de mogelijkheden zijn onbeperkt!

Projectinrichting kantoor

De unieke en bijzondere combinatie van handgemaakte meubels van Van Abbevé Hout & Interieur met de designmeubels van Zooff.nl creëren wij hoe dan ook een perfecte werkplek. Niet alleen zorgen wij ervoor dat jij je nergens zorgen om hoeft te maken, ook combineren wij optimaal comfort en design in het eindresultaat van jouw kantoor. Ook de razend populaire in hoogte verstelbare bureaus leveren wij in een stoere en industriële uitvoering. Naast kantoren hebben wij ook ervaring in projectinrichting van horecazaken. Vele verschillende bedrijven zijn al het pronkstuk van ons werk.

Maar waarom projectinrichting door Van Abbevé Hout & Interieur?

Van Abbevé staat voor hoge kwaliteit in combinatie met goede service en aandacht voor jou als klant. Bij projectinrichting blijkt advies gewenst én nodig. En juist daarvoor hebben wij een grote passie. Samen met de webshop Zooff.nl zit je bij ons helemaal goed voor:

  • Projectinrichting op maat waar vrijwel alles mogelijk is;
  • Ergonomisch goed en doordacht interieur;
  • Verschillende materialen met een persoonlijke touch;
  • Een stoere en industriële stijl;
  • En projectinrichting kantoor, horecagelegenheden en alles waar jij professionele inrichting van A tot Z kunt gebruiken.

Meet weten over of zien van de mogelijkheden? Neem dan zeker eens contact met ons op voor vrijblijvend advies of breng een bezoek aan onze showroom in Haarlem.