Over ons

Over Van Abbevé

iconfinder_infomation_3592654

Over ons

Meubelmakerij Van Abbevé Hout en Interieur is gespecialiseerd in het ontwerp van meubels op maat voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Wij hebben een eigen webshop waar u uw bestelling gemakkelijk online kunt plaatsen voor als u exact weet wat u wilt. Ervaring leert echter dat advies dikwijls zeer wenselijk is. De mogelijkheden zijn door het gebruik van verschillende materialen namelijk talloos en elke ruimte is op verschillende manieren en met verschillende opstellingen in te richten. Wij denken graag met u mee, dus schroomt u niet om telefonisch contact met ons op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showroom.

Naast de meubelmakerij Van Abbevé Hout en Interieur hebben wij een eigen designmeubel webshop www.zooff.nl. Deze webshop biedt een grote verscheidenheid aan designmeubels om van uw inrichting een totaalinrichting te maken, zodat u niet stad en land af hoeft te zoeken voor bijpassende stoelen, lampen en andere meubels. Bijkomend voordeel is dat u hierdoor te maken heeft met 1 levertijd. Een grote selectie van deze meubels vindt u naast onze handgemaakte meubels in onze showroom, zodat u een goed beeld krijgt van wat onze mogelijkheden zijn.

3553081-256

Hoogwaardige kwaliteit

Wij staan voor een hoogwaardige kwaliteit van onze produchten, een goede service en aandacht voor onze klanten. Alvorens het hout bewerkt wordt leggen wij het goed te drogen, om werking te voorkomen. Al onze eigen meubels worden splintervrij geschuurd en worden vervolgens duurzaam geïmpregneerd. Onze tafels en bureaus zijn geheel omrand door lijsten welke in verstek zijn gezaagd, wat voor een zeer verzorgde uitstraling zorgt. Juist door deze behandeling en afwerking van producten onderscheiden wij ons van menig concurrent.
Naast het leveren van producten van een goede kwaliteit is onze service niet minder belangrijk. Zoals hierboven staat aangegeven denken wij graag met u mee. Wij vinden het dan ook geen probleem om uw in te richten locatie te bezoeken om samen tot een goede indeling van uw ruimte te komen. We leveren gratis (in Nederland en België) en mocht u na levering onverhoopt ergens niet tevreden over zijn zullen wij er alles aan doen om het voor u in orde te maken. Het is dan ook niet voor niets dat wij door de jaren heen een grote vaste klantenkring hebben opgebouwd.

projectinrichting

Projectinrichting

Door de combinatie met onze eigen designmeubel webshop www.zooff.nl zijn wij in staat een complete inrichting te verzorgen voor uw kantoor, horecagelegenheid, beurs of welke locatie dan ook. Door ons totaalaanbod van zowel tafels, bureaus, stoelen, lampen en accessoires heeft u niet te maken met meerdere leveranciers en verschillende levertijden. Deze unieke combinatie van handgemaakte meubels van Van Abbevé Hout en Interieur met de designmeubels van Zooff.nl dragen bij aan een geweldig visitekaartje van uw bedrijf of organisatie.
Al velen bedrijven hebben wij voorzien van een passend interieur; geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt. Zo verzorgden wij voor de ING bank een inrichting gestoeld op Het Nieuwe Werken, deden wij de terrasinrichting van Forelvijvers De Zuilen, richtten kantoren in van Jordex, Albelli, Ballast Nedam, Natuurmonumenten e.v.a. Kijkt u eens op projectinrichting voor een impressie van door ons verzorgde projecten.

Neem hiervoor gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat of bezoek onze showroom.