Kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Iedereen die werkzaam is in de office branche, is het waarschijnlijk over één ding eens: een kantoor is allesbepalend. De sfeer, stijl en het comfort van een kantoor hebben namelijk invloed op het algehele werksfeer en werkplezier, maar ook op de indruk die partners en klanten krijgen als zij op bezoek komen. En ben je ervan op de hoogte hoe belangrijk het is om bij de kantoorinrichting rekening te houden met de gezondheid van het personeel? Kortom, bij het goed inrichten van een werkplek komt meer kijken dan je in eerste instantie denkt. Want hoe creëer je een combinatie van sfeer, comfort én productiviteit?

Gelukkig denken wij bij Van Abbevé Hout & Interieur graag met je mee én geven advies voor jouw ideale kantoorinrichting op maat.

Contactinformatie

Kantoorinrichting Haarlem

Van Abbevé Hout & Interieur, ook wel bekend als maatwerk projectinrichter in Haarlem en omstreken, maakt én levert de inrichting voor jouw werkplek, vergaderruimte of gehele project. Want naast beheerder van een eigen webshop (www.zooff.nl), is Van Abbevé Hout & Interieur ook een passievolle meubelmakerij. Alles onder één dak, dus. En juist omdat het proces en dus ook de kennis van A tot Z bij ons ligt, kunnen wij je ook van begin tot eind helpen en adviseren.

Ieder een eigen stijl

Stijl is een manier om te vertellen wie je bent, zonder erbij te praten. Om die reden heeft niet alleen ieder persoon, maar ook ieder bedrijf een eigen stijl. Die stijl moet natuurlijk terugkomen in de inrichting van uw kantoor. Bij ons is alles op het gebied van kantoorinrichting op maat mogelijk, zowel in afmetingen als in stijl. Als een industriële kantoorinrichting bij jouw bedrijf past, ben je bij ons absoluut aan het juiste adres!

En wist je trouwens dat wij volledig gepersonaliseerde Epoxy tafels bieden? Zo kun je persoonlijke toevoegingen, zoals visitekaartjes, geliefde lp’s, maar ook  volledige landkaarten laten versmelten in een bureaublad. Niets is te gek en de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Ergonomisch verstelbaar bureau

Ergonomie is terug te vinden in producten, ruimtes en werkplekken. Een ergonomische werkplek staat voor veiligheid en gezondheid van de werknemers. Hier kun je onder andere voor zorgen met behulp van een in hoogte verstelbaar bureau. Bij Van Abbevé Hout & Interieur staat vooral ergonomie in de werkplek centraal in de vorm van verstelbare bureaus die ook nog eens hartstikke stijlvol zijn. Op deze manier vloeken de Arbo-normen niet met jouw industriële kantoorinrichting. In tegendeel, zelfs!

Een ergonomisch verstelbaar bureau zorgt ervoor dat je het zitten in een zelfde houding in bureaustoelen regelmatig af kunt wisselen met staan, zonder productiviteit te verliezen. Een in hoogte verstelbaar bureau komt de regelmatige beweging, houding en hersenen van de werknemers ten goede. Wij maken en leveren daarom ook deze razend populaire zit/sta-bureau’s. Op onze manier combineren wij de strakke stijl van een industriële kantoorinrichting met optimaal comfort. Van Abbevé Hout & Interieur levert zowel verstelbare bureaus die elektrisch, maar ook handmatig (middels een handslinger) verstelbaar zijn.

Kantoorinrichting op maat

Niets is bij Van Abbevé Hout & Interieur te gek en dat willen we je graag bewijzen. Wij zorgen ervoor dat werkplekken, bureaustoelen, en verstelbare bureaus alles behalve standaard zijn, want dat is jouw bedrijf tenslotte ook niet!

Vraag vandaag nog een offerte aan en laat je verbazen over wat Van Abbevé Hout & Interieur allemaal voor je kan betekenen.