Horeca inrichting

Horeca inrichting

Het inrichten van een horecazaak is niet zomaar iets. Er zijn namelijk verschillende aspecten waar je als ondernemer rekening mee moet houden. Naast dat je je gasten bij de restaurant inrichting optimaal comfort wil bieden, is een strakke stijl en uitstraling van jouw café inrichting natuurlijk ook van belang. En wat wil je met jouw horeca onderneming nu precies uitstralen?

Of het nu gaat om een restaurant, bar of café, al dan niet met terras, bij Van Abbevé Hout & Interieur begrijpen we dat. Wij nemen jouw complete horeca inrichting graag uit handen door een maatwerk inrichting te bieden.

Contactinformatie

Maatwerk horeca inrichting

Van Abbevé Hout & Interieur is een passievolle leverancier én maker van jouw horeca interieur. Met onze horeca inrichting op maat bieden wij stoere, robuuste en industriële horeca inrichtingen. Maar waarom zijn wij jouw partij? Omdat het bij van Abbevé Hout & Interieur niet zomaar om een horeca inrichting gaat. Door de combinatie van een webshop (www.zooff.nl) gevuld met op maat gemaakt horeca interieur uit onze eigen meubelmakerij, bieden wij van begin tot eind meerwaarde. Op deze manier kunnen wij optimaal adviseren én meedenken met jouw complete horeca inrichting.

Industriële horeca inrichting

Wanneer jij met jouw horeca onderneming een stoere en industriële sfeer wil creëren, ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Het gebruik van veel verschillende materialen, veelal vintage en reclaimed hout, biedt niet alleen tal van mogelijkheden voor jou als klant, maar zorgt ook voor een natuurlijke en industriële uitstraling van jouw onderscheidende horeca inrichting op maat.

Horeca projectinrichting

Van Abbevé Hout & interieur is een meubelmakerij én inrichter dat zich onderscheidt door vier belangrijke zaken: kwaliteit, service, aandacht en totaalinrichting. Met deze combinatie van aspecten nemen we jouw totale horeca projectinrichting met liefde en goede service uit handen. Met aandacht voor jouw als klant, jouw wensen en jouw horeca onderneming, kunnen we niet anders dan kwaliteit leveren. Van tafels en stoelen tot terras en zelfs bar inrichting: horeca inrichting op maat is voor Abbevé Hout & interieur nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Horeca inrichting van A tot Z

Bij Van Abbevé staan we te popelen om samen met jouw de horeca inrichting van je dromen te creëren. Welke sfeer, interieur en uitstraling past bij de onderneming en had jij altijd al willen hebben. Dáár gaan we voor! Natuurlijk kunnen we eerst eens langskomen om te oriënterend en de maatwerk horeca inrichting volledig af te stemmen op jouw wensen. Uiteraard zullen wij hierin meedenken en advies geven op basis van onze eerdere ervaringen en projecten.

Dus, ben jij op zoek naar:

  • Een cafe inrichting die charme en sfeer uitstraalt
  • Een bar inrichting die ervoor zorgt dat jouw gasten nog wel even blijven hangen
  • Restaurant inrichting die zorgt voor optimaal comfort gecombineerd met stijl
  • Een stoer en industrieel interieur
  • Én maatwerk met eindeloze mogelijkheden

Schroom dan zeker niet om telefonisch contact met ons op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showroom. Kun jij ook niet wachten om met kwaliteit, service én aandacht jouw gasten op hun wenken te bedienen? Wij ook niet!