Bezorging en montage

Bezorging en montage

Van Abbevé Hout en Interieur probeert zich te onderscheiden in kwaliteit, service en aandacht. Bezorging en montage is hierin een belangrijk onderdeel. De ‘van deur tot deur’ mentaliteit is ons vreemd.

Leveringen worden, in het geval er op locatie gemonteerd moet worden, hoofdzakelijk door ons eigen team uitgevoerd, zodat wij een goede kwaliteit  kunnen waarborgen. Wij gaan pas bij u weg als alles netjes is opgeruimd, de meubels op hun plek staan en u tevreden bent. In het geval er bij de aflevering geen montage aan te pas komt of het om een eenvoudige handeling gaat, kan het voorkomen dat wij een gespecialiseerd meubelbezorgingsbedrijf (JPDelivery) inschakelen. Dit doen wij alleen als wij hierdoor een snellere levering kunnen realiseren. Onze transporteur is door ons met zorg geselecteerd, zodat wij garant kunnen staan voor het leveren van kwaliteit.

  • Het grootste deel van onze eigen Van Abbeve producten (afhankelijk van de grootte) worden bij levering ter plekke afgemonteerd.
  • Leverdatum is tussen de 1 en 6 weken, afhankelijk van het aantal/model product(en). De exacte leverdatum wordt altijd in overleg met u gepland.
  • Lampen leveren we bij u af exclusief elektra montage tenzij anders overeengekomen. Vanzelfsprekend kunt u ons altijd ter plekke vragen of bellen voor montageadvies.